Flexibele personeelshuisvesting

Huren

Behoefte

Als bedrijf wilt u zich natuurlijk bezighouden met uw core business. Huisvesting hoort daar veelal niet bij. Maar als werkgever bent u verantwoordelijk voor uw personeel en wilt u dat uw personeel op een juiste wijze wordt gehuisvest. Goede huisvesting is naast een juist salaris het belangrijkste waar buitenlandse werknemers belang aan hechten. Zij willen zich thuis voelen en dit bieden wij hun.

Wat bieden wij?

Plekx is de partij die het hele huisvestingsvraagstuk uit handen neemt. Plekx regelt het volledige beheer in de breedste zin van het woord. Plekx regelt de volledige stoffering en inrichting van de woning en verzorgt de energievoorziening, en een goede internetaansluiting.

Daarnaast biedt Plekx een volledig dienstenpakket. Dit houdt in dat Plekx het volledige beheer aanbied. Concreet zal Plekx 2 wekelijks de woning bezoeken om inspecties uit te voeren en eventuele technische problemen op te lossen. Bij klachten aangaande beheer en overlast zal er uiteraard contact opgenomen worden met de werkgever om passende maatregelen te nemen. Zo blijft ook u als werkgever indien nodig op de hoogte van de gedragingen van uw personeel.

Beheer

Het grote voordeel voor de werkgever is dat u geen beheer op uw huisvesting  hoeft uit te voeren. Plekx heeft een eigen inspectiedienst en neemt die taken uit handen van de u als werkgever. Geen dure buitendienst voor uw bedrijf, maar dit volledig uitbesteed aan de specialisten van Plekx.

Plekx heeft reeds jarenlange ervaring in het beheer van personeelshuisvestingslocaties. Zij weet hoe de communicatie met directe buren moeten worden aangepakt en zullen 24/7 bereikbaar en beschikbaar zijn.

Kosten

Plekx werkt met een overzichtelijk kostenplaatje. U betaalt bij Plekx een vaste prijs per persoon per week. De prijs is afhankelijk van het pakket dat u bij Plekx kiest. Dit bedrag is uiteraard vastgesteld op basis van de specifieke dienstverlening.

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.