Flexibele personeelshuisvesting

Verhuren

Particulier

U wilt uw dubbele woonlasten kwijt? Dan is verhuur van uw woning een goede oplossing om dit te bereiken. Door uw woning aan Plekx te verhuren wordt u volledig ontzorgd op het gebied van het beheer van uw vastgoed.

Plekx gaat met u een huurovereenkomst aan.  Wij zorgen dat de huurbetalingen tijdig worden gedaan. Daarnaast zorgt Plekx ervoor dat de woning tijdens de huurperiode op een juiste wijze wordt bewoond en beheerd. U heeft dus geen risico op slecht betalende huurders of andere vervelende bijkomstigheden wanneer u kiest voor Plekx.

Vastgoedbelegger

Wilt u uw vastgoed op een stabiele wijze laten renderen, naast professioneel beheer? Dan is Plekx de partij.

U wilt immers als belegger geen kopzorgen hebben als het gaat om het beheer van uw vastgoed. U wilt goed en betrouwbaar beheer en natuurlijk wilt u dat u tijdig uw huurpenningen binnen heeft. Plekx adviseert graag over de mogelijkheden om uw vastgoed op lange termijn tegen aantrekkelijke percentages te laten renderen en u daarbij volledig te ontzorgen op het gebied van financieel en technisch beheer.

Gemeenten

Plekx heeft vanuit haar netwerk al langere tijd ervaring als het gaat om het beheren van leegstaand vastgoed van gemeenten. Vaak kloppen gemeenten aan bij leegstandbeheerders die tegen betaling het vastgoed in bruikleen geven aan verschillende doelgroepen. Dit kost de betreffende gemeente dus geld.

Plekx ziet hier voor gemeenten mogelijkheden. Wij zijn bereid om samen te kijken op welke wijze het vastgoed toch kan renderen. Plekx gaat op dezelfde voorwaarden wat betreft looptijd een overeenkomst aan. In tegenstelling tot de leegstandbeheerder bieden wij huuropbrengst voor het vastgoed.

Ontwikkeling en transformaties

Heeft u leegstaande kantoorgebouwen of ander vastgoed dat voor transformatie in aanmerking komt? Dan wil Plekx graag haar expertise op dit terrein aanbieden. Wij hebben specifieke kennis om mooie transformaties of ontwikkelprojecten te realiseren.

Vastgoedonderhoud

Buiten de kennis op het gebied van huisvesting en beheer heeft Plekx ook de mogelijkheid om het technisch beheer van uw vastgoed over te nemen. Plekx heeft de beschikking over technische vakmensen, waarmee wij kunnen inspelen op heel specifieke vragen.